Groene energie leveranciers

Hier vind u de groene energie leveranciers terug waaruit u op dit moment kunt kiezen. Het aanbod aan leveranciers van groene energie is in België nog niet zo groot, maar hoe meer mensen hier gebruik van gaan maken, des te beter zal het aanbod gaan worden. Er zijn diverse aanbieders van groene stroom aanwezig, maar de meeste maken nog steeds gebruik van de zogenaamde grijze stroom als Kernenergie, kolencentrales en gascentrales.

De leveranciers van Groene stroom

Lampiris – Een van de meest vooruitstrevende energieleveranciers is op dit moment in onze ogen toch wel Lampiris welke naast energieleverancier ook steeds meer een producent is geworden. De energie die ze bij Lampiris verkopen komt rechtstreeks vanuit duurzame bronnen als Windenergie, Waterkrachtenergie, zonne-energie en Biomassa centrales. Hierdoor zijn ze voor onze begrippen heel duurzaam bezig en ze zijn de laatste jaren flink aan het groeien.

Lampiris koopt hun energie rechtstreeks in bij de producten van groene stroom en produceert hierbij sinds 2011 zelf ook energie met de aankoop van een windturbine en ze willen verder groeien. Het verder groeien betekend dat ze veel nieuwe klanten nodig hebben om zelf verder te kunnen investeren in methodes om op een natuurvriendelijke manier energie op te wekken.