Groene energie leveranciers

Hier vind u de groene energie leveranciers terug waaruit u op dit moment kunt kiezen. Het aanbod aan leveranciers van groene energie is in België nog niet zo groot, maar hoe meer mensen hier gebruik van gaan maken, des te beter zal het aanbod gaan worden. Er zijn diverse aanbieders van groene stroom aanwezig, maar de meeste maken nog steeds gebruik van de zogenaamde grijze stroom als Kernenergie, kolencentrales en gascentrales.

De leveranciers van Groene stroom

Lampiris – Een van de meest vooruitstrevende energieleveranciers is op dit moment in onze ogen toch wel Lampiris welke naast energieleverancier ook steeds meer een producent is geworden. De energie die ze bij Lampiris verkopen komt rechtstreeks vanuit duurzame bronnen als Windenergie, Waterkrachtenergie, zonne-energie en Biomassa centrales. Hierdoor zijn ze voor onze begrippen heel duurzaam bezig en ze zijn de laatste jaren flink aan het groeien.

Lampiris koopt hun energie rechtstreeks in bij de producten van groene stroom en produceert hierbij sinds 2011 zelf ook energie met de aankoop van een windturbine en ze willen verder groeien. Het verder groeien betekend dat ze veel nieuwe klanten nodig hebben om zelf verder te kunnen investeren in methodes om op een natuurvriendelijke manier energie op te wekken.

Mega

Nog een groene leverancier in Belgie is Mega. Mega is inmiddels een grote jongen aan het worden. Met meer dan 150.000 aansluitingen en groeiende is Mega een succes aan het worden. Dit komt niet alleen omdat ze goedkoop zijn, maar ook door de vele extra’s. Duurzame energie is een van de best selling points van Mega met allerlei duurzaam opgewekte energie. Hierdoor doet u automatisch mee aan diverse milieubewuste keuzes.

Naast duurzame energie kiest u voor mee. Bij Mega bent u namelijk op het juiste adres voor een relatief jong en hip bedrijf. Met uw online account kunt u namelijk vele zaken aanpassen, bekijken en volgen. Geen verrassingen op het laatst als u uw jaarrekening krijgt, nee gewoon praktisch live volgen wat uw eindafrekening gaat worden. Tevens vind u in het blog van Mega ook vele leuke en nuttige tips terug op het gebied van duurzaam wonen. U kunt namelijk flink besparen op uw vaste energielasten door te kiezen voor Mega, echter u kunt daarnaast natuurlijk ook besparen op uw energie verbruik.